Pääkirjoitus: Yleisradiosta

Kokoomuksen Petteri Orpo “johtaa” hallitusneuvotteluita perussuomalaisten kipuillessa tulevasta mahdollisesta hallitusvastuusta. Kyseessä on poliittisen teatterin alennusmyynti ennen koko eduskunnan kilpalaukkaa kesälomille. 

Teatteri Ylen rahoituksesta ja sisällöstä on muodostunut merkityksettömäksi hiekkalaatikkoriidaksi. Koko keskustelu Ylen ympärillä on naurettava. Sosiaalisen median keskustelu on keskittynyt “pillupäiväkirja” -tasolle. 

Ylen kohdalla oikea oppositio kävisi keskustelua toimitusjohtajan ja päätoimittajan tehtävien laiminlyömisestä. Yle on jäänyt kiinni niin monesti disinformaatiosta sekä suorista valheista, joita mm. Posi Tv on paljastanut jo uutisjaksosta 01 lähtien. Posi Tv:n etsiessä totuuspohjaa Ylen väitteisiin, Ylen päätoimittaja totesi vain, että “jos väität, että Yle levittää valheellista tietoa, syyllistyt itse valheellisen tiedon levittämiseen”. Kyse oli lokakuusta 2021, jolloin Ylen tietojen mukaan rokottamaton hoitaja olisi aiheuttanut vanhuksen kuoleman Eurajoella

Ylen valjastus CIA-johtoisen lännen ja lääketeollisuuden propagandakoneeksi on murrettavissa helpohkosti, jos siihen on tahtoa. Hallitus voi vaihtaa toimitusjohtajan ja yhtiö päätoimittajan. Puolueettomaan tiedonvälitykseen sitoutunut toimitusjohtaja voi muuttaa yhtiön suuntaa ja palauttaa sen suorittamaan sille laissa määritettyä tehtäväänsä ”tukea kansanvaltaa ja jokaisen osallistumismahdollisuuksia tarjoamalla monipuolisia tietoja

Ylessä on myös paljon lahjakasta väkeä – he ovat kuitenkin ne, jotka näissäkin hallitusneuvotteluiden ovat leikkausesityksissä ensimmäisenä liipasimella. 

Ari Ylä-Anttila, nykyisen toimitusjohtajan aviomies, on vastannut suomalaisten ohjelmien ostosta 20 vuotta. Nyt vaimo Merja Ylä-Anttila on myös Ylen toimitusjohtaja. 

Yksi todellinen kysymys on, että kuinka paljon valtaa julkista tiedonvälitystä veronmaksajien varoilla toteuttavassa yhtiössä voidaan antaa yhden perheen käsiin? Mielestäni sama perhe ei voi vastata ohjelmien ostosta ja koko yhtiön johtamisesta. Ari Ylä-Anttila on jäämässä eläkkeelle – toivoa voi, että hänen seuraajansa alkaisi ostaa kotimaisia tuotantoja ilman korruptiota, jota Ylen palkkaamat konsultitkin ovat selvittäneet. 

Ylen hallituksella on valtuudet palkata ja erottaa toimitusjohtaja. Todellinen oppositio kohdistaisi voimansa veronmaksajien rahoittaman yhtiön laissa määrätyn tehtävän laadulliseen seuraamiseen ja vaatisi yhtiön hallitukselta rajuja toimia lainmukaisen tehtävän suorittamiseksi. Edellisen kerran Ylen uutis- ja ajankohtaistoiminnan johtaja ja vastaava päätoimittaja Atte Jääskeläinen sai lähteä Sipilän kohun seurauksena. Nyt kun lääketeollisuuden korruptio on paljastunut, ylikuolleisuus jatkaa nousuaan ja rokotehaitat täyttävät injektiopakon työntekijöistä tyhjentämät sairaalat, olisi perussuomalaislla politiikan pelin paikka vaikuttaa. Perussuomalaisia johtaa kuitenkin demari-aatteen mies, työmies Matti Putkonen, jonka CIA-yhteydet, sekä euro- ja EU-kiima ovat yleistä tietoa. Siksikö puhutaan vain pillupäiväkirjoista?

Toimitus

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu