Jaa video:

STM valmistelee työelämän koronapassia, uutiset 11

STM valmistelee työelämän koronapassia

Uutiset, jakso 11

Posi Tv uutiset jakso 11
15.12.2021 julkaistu 16.12.2021 klo: 04:1

EU:n liittovaltion vallankaappaus etenee.

Saksan puolustusministerin paikalta korruptioepäilyjen vuoksi EU-parlamentin puheenjohtajaksi paenneen, epädemokraattisesti valitun Ursula von der Leyenin mielestä EU:sta tulee liittovaltio. Hän vaati jo viime vuonna Welt-lehdessä, että Euroopan Unionista tehdään Euroopan Yhdysvallat.

Suunnitelma etenee kovaa vauhtia. WHO:n vallankaappauksen epäonnistuessa toistaiseksi, painaa unioni nyt kaasua liittovaltion kehityksen kiihdyttämiseksi.

Kysyimme eduskuntaryhmien puheenjohtajilta, mitä katastrofaalista asiaa he pelkäävät niin paljon, että Suomen on luovuttava itsenäisyydestä ja alistuttava Brysselin epädemokraattisesti valitulle komissiolle?

Ainoastaan Valta Kuuluu Kansalle -puolueen eduskuntaryhmä vastasi kysymyksiin.
Ryhmän puheenjohtaja Ano Turtiainen vastasi että, Suomen on erottava Euroopan unionista välittömästi ja että ryhmä ei hyväksy eu:n perussopimusten muuttamista.

Muiden suomalaisten puolueiden kohdalla argumentum ex silentio – hiljeneminen on vaikenemisen merkki – voidaan tulkita vähintäänkin hiljaiseksi kannatukseksi Suomen itsenäisyyden totaalisesta luopumisesta ja Suomen alistamisesta osaksi Euroopan unionin liittovaltiota.

Lähteemme EU:ssa kertovat, että koko unioni on murtumaisillaan. Kuulemma kaikki maat haluavat erota EU:sta tällä hetkellä, mutta virallisesti tästä ei uskalleta puhua.

EU: Parlamentti julkaisi 9.6.2022 tiedotteen, jossa he ilmoittivat, että parlamentti vie eteenpäin EU:n perussopimusten muutoksia.

Parlamentti pyytää kutsumaan koolle valmistelukunnan sopimusten muuttamiseksi.

Parlamentin tavoite on muuttaa päätöksenteko EU:ssa yksimielisyyspäätöksistä enemmistöpäätöksiin muun muassa pakotteiden, siirtymälausekkeiden ja hätätapauksien yhteydessä.
Tämä tarkoittaa sitä, että Suomi luovuttaa itsenäisyytensä EU:lle. Se tarkoittaa sitä, että suomalaiset eivät voi äänestämällä enää vaikuttaa itseään, omaisuuttaan, terveyttään tai isänmaataan koskeviin asioihin.
EU haluaa lisää valtaa terveysuhkien torjunnassa. Ursula von der Leyenin mies Heiko von der Leyen on rokotetehtailija, joka on ollut myymässä Euroopan Unionille kokeellisia geeniterapiainjektioita. Lisää valtaa EU:lle tarkoittaa lisää valtaa rokotetehtailijoille.

Myös perustuslain vastaisesta Natsi-Saksasta tutusta terveyspassista eli koronapassista Euroopan parlamentti äänesti puoltavasti. Lähteemme mukaan koronapassi menee 99,99% varmuudella läpi Eurooppaneuvostossa kesäkuussa ja astunee voimaan 99,99% varmuudella.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu