Jaa video:

omavaraisuusraportti osa I

julkaistu: 29.12.2023

Omavaraisuusraportti osa I

Omvaraisuusraportin tavoitteena on esitellä erilaisia menetelmiä, ihmisiä ja ilmiöitä omavaraisuus teeman ympärillä.

Posi Tv tuotanto.

10 comments on “omavaraisuusraportti osa I”

 1. Maatalous on täysin EU-ohjailussa. Tällä tilalla on 2 vuotena viljelty Auringonkukkaa EU ohjailun tuloksena. Tuki laput on kiristys ohjelma jolla ajetaan maatalous haluttuun lopulliseen pisteeseen.

  1. Tuo komissaarien ”auringonkukka pisnes”, on törkeimpiä esimerkkejä siitä miten viljelymaata siirretään pois elintarvike tuotannosta tuollaiseen näennäis viljelyyn. YK:n ja WEF:in agendoissa on kerrottu kuinka tulee nälänhätiä jne… ja tuleehan niitä kun tuotanto rakenteet tuhotaan pala palalta. Kuka tuntee Suomalaisen ruuan tuotanto kehityksen esim kuudenkymmenen vuoden ajalta, niin voi vain henkeä haukkoa, sen suhteen mitä on tapahtunut eri muodoissaan tälle kansakunnalle 😳

 2. Kiitos POSI TV valaisevista ohjelmista.

  Hyvää uutta vuotta 2024 !

  Pidetään mieli myönteisenä.

 3. HYVÄ POJAT!
  On tosi ajankohtainen asia! Maamme omavaraisuus on retuperällä.
  Olemme matkalla yhteen maamme historian suurimmista konflikteista, eikä kukaan
  Arkadian mäellä näytä käsittävän tulevaa nälänhätää. Itämeri suljetaan pian kauppalaivoilta militaristien toimesta, itäraja on jo suljettu, niin mistä meille "mannaa" saadaan? Tuskin taivaasta?
  Olisi tarpeen saada toisinajatteleville opetusvideo siitä miten päästä alkuun pienillä omakotitonteilla vihannesten omatarveviljely. On luotava yhteysverkosto?
  Yhdysvalloissa on jo aikaa sitten tuotettu videoita esim. vihannesten tuotannosta kotitarpeiksi. Meillä Suomessa olosuhteet poikkeavat niin paljon, että teidän pitäisi löytää joku innostava kotitarvetuottajia opettajaksi ja te kuvaatte erilaisten kasvien pientuotantoa luonnonmukaisin menetelmin. Good Luck!

 4. Hyvä dokumentti! Olen sitä ikäpolvea joka hyvin muistaa pientilojen kukoistusaikaa vuosina 1960-1990. Hajautettuun pienempimuotoiseen ruuantuotantoon tulisi ehdottomasti mennä takaisin joka nyt koneitten aikana olisi paljon kevyempää ja tehokkaampaan kuin tuolloin.

 5. ilkka! anna 2 ha osto vuokralla projektiin, niin näytän miten samasta tilasta saa todella paljon suuremman hyödyn ja 100% irti otto yhteiskunnasta! yritykset lisääntyy ja työllisyydestä tulee 100% vauvasta vaariin. 0 budjetilla voi rakentaa kylän! aurinko panelit ei ole omavaraisuutta. yksinkertaistamalla saadaan paljon helpommalla kaikki tarvittava!
  tila on yhteiskunnan pyöriin perustuva. se ei ole kestävä pohja! te ette erota syötettyä todellisesta!!!

 6. https://open.spotify.com/episode/0d1ulPIWPJsHW7lI932vHN
  kannattaa vilkaista ja miettiä uudelleen mikä on puhdasta. varsinkin alumiini on järkyttävää kuunneltavaa kannbis on yksi pahimpia kasveja joka imee nyt taivaalta tulevaa kemikaali myrkkyä itseensä. https://www.facebook.com/groups/112002225492262 alumiini on kaikkien lentojen yksi aineosa. nyt on labra näytteillä jo todistettu että suomessa tehdään kemikaali lentoja vaikka ilmatieteenlaitos sen kieltää. mutta esim. silppu lentoja ei tarvii kertoa missään. näiden ymmärtämisen jälkeen, voi tuo mun sekoilukin valottua vähän lisää. https://www.facebook.com/profile.php?id=100081093952358
  te ette ymmärrä edelleenkään. te ette ole edelleen valmiita luopumaan oravanpyörästä ja kulutus kulttuurista. ei massa viljely ole ratkaisu hyvinvointiin! omavarais yhteisöt on ratkaisu. voisin aiheesta paasta ja kertoa ideoita vaikka ja kuinka. mutta ehkä korkeampi voi suo tilaisuuden kun tästä pahasta päästään eroon.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu