Jaa video:

Wincapita - elokuva

Traileri

Wincapita -elokuva elokuvateattereissa keväällä 2024

Varaa liput ensi-iltaan Alavudella
https://elokuviin.info/fi_FI/wincapita

Wincapita dokumenttielokuva kertoo vaietun näkökulman Suomen suurimmaksi väitetystä talousrikoksesta ja pyramidihuijauksesta. 20 vuoden jälkeen salaisuudet ja ihmisoikeusrikkomukset paljastuvat tässä kansainvälisesti palkitun ohjaajan Ike Novikoffin uutuuselokuvassa.

Ohjaus: Ike Novikoff
Kuvaus: Kai Hyttynen
Leikkaus: D. P. Kojonkoski

Pääosissa:
Ilkka Pitkänen
Paula Asikainen
Kimmo Kilpeläinen
Matti Laitinen
Risto Hentunen
Markku Angelin
Mikko Käkelä
Pekka Karvinen
Pertti Kuvaja
Veijo Muttilainen
Hannu Olkkonen
Seppo Riivari

Tuottajat:
Ike Novikoff
Posi Tv
Puolustusrintama (123 henkilö)

Levittäjä
Posi Tv Oy

14 comments on “Wincapita - elokuva”

 1. Totuuden mukainen esitys. Toivon että elokuva vihdoin avaa suomalaisten epäilijöiden silmät ja pyytävät anteeksi kaiken pilkkaamisen ja nimittelyt. Totuus voittakoon! Kiitos!

 2. Loistavaa totuudenetsintää, nykysuomessa, jossa oikeuslaitos toimii, kenen eduksi ? Maassa, jossa on elänyt maailman onnellisin ja koulutetuin kansa.
  Ei taida elää enää.
  Tällä osoitetaan että kukaan meistä ei ole turvassa.

  1. Kaikissa elokuva teattereissa???? Näytetään Alavuudella keski pohjanmaalla.No eipä ole pitkä matka leffaan.Onko järkee päätäki särkee !!!

 3. Ehdottomasti haluan nähdä elokuvan!
  Suomen oikeusjärjestelmä ei ole kaikille oikeutta jakava instituutio.

 4. Toivottavasti perinteisen median edustajat ovat mukana jo ensi-illassa ja uutisoivat elokuvasta. Tulisi toisenlainen näkökulma keskusteluun. Itse kirjoitin melkein 10 vuotta sitten paljonkin Wincapitasta blogiini, mutta vain harvat niitä juttuja lukivat.
  Hyvin tehty elokuva on paljon kirjoitelmia informatiivisempi.

 5. Toivottavasti rahansa menettäneiden uhrejen ääni saadaan myös kuuluviin tässä elokuvassa

 6. Oli mielenkiintoista tietää taustoista ja nähdä oikeita sijoittajia. Pääosassa oleva oikeustieteen lisensiaatti Ilkka Pitkänen puhui vakuuttavasti. Olin vaikuttunut myös taidokkaasta leikkauksesta, äänitehosteista ja ylipäätään jännityksest, joka säilyi alusta loppuun. Hienoa kun teitte elokuvan. Antoi ajattelemisen aihetta.

 7. Olipa hyvin tehty ja vakuuttava dokumenttielokuva! Piti tiukasti otteessaan alusta loppuun.Olen uhrien kanssa kiitollinen, että tämä dokumentti on olemassa.
  Vaatikaa tätä kotiteatteriinne!

 8. Vähä kaukana tuo Alavus.. koittakaa saada jonkin nettiin tms... ittee kiinnostais jopa maksaa hiukan jos netissä tai mansessa mahdollista..

 9. Täällä voisi päivittyä se, jos joissain elokuvateattereissa tulee esitykseen. Ei tule selattua alueen ja lähikuntien lukuisia teattereita, vaikka toiveen ohjelmistoon laitosta laitoinkin.

 10. Kiitos elokuvasta. Kävin tänä iltana vaimon kanssa sitä katsomassa Lappeenrannassa. Tosi, suorastaan ahdistavan totuudenmukainen. Onhan nyt kumma jos ei totuus vihdoinkin voita. Toivottavasti Ilkka Pitkänen jaksaa. Kiitos hänen sitkeästä ja valaisevasta työstään. Kannattaa suositella kaikille.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu