Jaa video:

Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Sasha Latypova

3.11.2023 alkaen klo. 09:00

Tänään haastattelussa on Sasha Latypova. Latypova on Ukrainassa syntynyt Yhdysvaltain kansalainen, joka on tehnyt uransa lääketeollisuuden tuotekehitysjohtajan tehtävissä. Hänellä on yli 25 vuoden kokemus kliinisistä tutkimuksista, sääntelystä ja laadunvalvonnasta. Latypova on työskennellyt uransa aikana yli 60:lle lääkeyhtiölle maailmanlaajuisesti. Hän muutti Yhdysvaltoihin -90 luvulla.

Latypova käy haastattelussa läpi muun muassa sen, mitä tekemistä Yhdysvaltain puolustusministeriöllä oli koronarokotteiksi kutsuttujen injektioiden hankinnan kanssa. Ja sen, mikä merkitys sillä on turvallisuus- ja laatututkimusten ohittamisessa. Hän myös kertoo, miten suurin osa hallituksen eri yksiköistä ja viranomaisista tuli huijatuksi asiassa, kun heidän oma puolustusministeriönsä määritti nämä aineet vastatoimiksi ja päätti kutsua niitä rokotteiksi.

https://substack.com/@sashalatypova

Kuvaaja: Kai Hyttynen
Toimittaja: Ilkka Tiainen
Tuottaja: Ike Novikoff
Kääntäjä: Tiina Virtanen

© Posi Tv Oy 2023

3 comments on “Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Sasha Latypova”

 1. Hei,

  Todella erittäin hyvä jakso! Kiitos siitä! Jakossa tulee esille, että käsittääkseni ainoa tie ulos WHO:n pandemiasopimuksesta on "julistaa" ne myrkkypiikeiksi, mitä ne suurelta osalta ovatkin ja tutkimustietoa tästä on yllin kyllin. Meillä on X-huone huomenna 5.11. klo 15.00 kyseisestä aiheesta. Tarkoitus viedä tolppataloon ihmisten vetoomus WHO:sta irtautumisesta. Onko Ilkka Tiaisella mahdollisuus piipahtaa touossa huoneessa kertomassa omaa näkemystä vetoomuksestamme?

 2. All economics are based on chaos, instability and war. that´s why Middle-East will never achieve peace.
  that´s why cold war was invented.

  all countries are in national debt to each other so what do they do ? they had to go to w3ar.

  ww2 increased huge of money.

  Putin has pulled the pants off the west's gullibility for them to see
  who can see.

 3. Eikö kukaan tee/ voi tehdä mitään, koska Sauli Niinistö on jo 2.11.2023 yksin hyväksynyt WHO:n pandemiasopimuksen ja sitä aletaan toteuttaa toukokuun jälkeen?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu