Jaa video:

Erikoislääkäri, dosentti Tamara Tuuminen, hoitoprotokolla

Tällä hetkellä valtava määrä suomalaisia kärsii rokotehaitoista. Haastattelimme mikrobiologian erikoislääkäriä ja lääketieteellisen mikrobiologian dosenttia Tamara Tuumista, joka selvitti meille tohtori Peter McCullough’n laatiman hoitoprotokollan covid-19 injektioiden haittojen hoitamiseen

julkaistu: 29.1.2024

Päätoimittaja:
Ilkka Tiainen

13 comments on “Erikoislääkäri, dosentti Tamara Tuuminen, hoitoprotokolla”

 1. Hei!
  Kiitos protokolla-ohjeesta! Tulee tarpeeseen piikitetylle ja sairastuneelle ystävälleni. Hänellä on sisäelimet menneet huonoon kuntoon, mm. maksa. Voiko hän silti ottaa noita protokollan lisäravinteita turvallisesti? Hänellä on kauhea arsenaali lääkärin määräämiä lääkkeitä noihin vaivoihin.
  Mikä noista protokollista on tehokkain?

 2. Erittäin hyvää asiaa, toivottavasti tavoittaa apua tarvitsevat. Kiitos.

 3. Hyvää tietoa. Tieto lisää tuskaa piikitetyille. Mutta Tamaran tieto tuo helpotusta.

 4. Hei. Minä olen saanut kehooni erikoisen värinän, se vie voimat ja tekee jalkoihin ikävän tunteen, kuin jatkuva virta. En enää tiedä mikä auttaisi. Lääkekokeilut eivät ole auttanut. Ehkä Sirdalud vähän lievittää, joskus Opamox.

 5. Puolitoista vuotta olen ollut sairaslomalla rajujen ja laajojen pakkoliikkeiden takia. Kaikki tutkimukset ja labrat tehty. Täysin terve tyttö virallisesti, mutta todella sairas, sanoi lääkäri.
  Huvikseni otin piikkiproteiinin vasta-aine testin, tulos 12654 kun normaali on 10. Tätähän ei saa lähetettä lääkäreiltä.
  Kiitoksia julkaisusta.

 6. Kiitos! Kiitos! Kiitos teille mittaamattoman arvokkaasta tiedon jakamisesta.

 7. Itse EN ole p💉💉kkejä otellut, mutta pidän erittäin loistavana asiana Tamaran toimintaa auttaessaan ihmisiä, jotka ovat avun tarpeessa🙏🫶❤️❗️

 8. suomen ja koko maailman tila on erittäin vakava. olemme sillä hilkulla, että on myöhäistä aloittaa vasta kampanjaa asioiden pelastamiseksi. miljoonia ihmisiä on jo tapettu natsi aatteen johdosta. on kuitenkin hyvin yksinkertainen sodaton keino taistella. ilkka olen siitä laittanut sinulle s postia, tosin varmaankin menee roska postiin gmailin viimeaikaisen säädöksen takia.
  pyydän teiltä kaikilta joita kiinnostaa oikeasti totuus, hyvyys ja suomen pelastaminen. on olemassa idea millä asiat voidaan kääntää ja saadaan lisä aikaa heräämiseen. ilkka sinulla on se mitä tarvitaan. jos oikeasti välität, ota yhteyttä.

 9. En ole saanut mitään haittoja piikeistä, vaipoista, rajoitteista jne....no jaa, nyt mie vasta hoksasinkin...no en ole mitään noista noteerannut lainkaan. Olen elänyt kuten ennenkin, omilla normeilla ja säännöillä. Jooo....

 10. Epäilen ystävällä piikkiproteiinin vakavaa haittaa. Haimatulehdus, joka on kestänyt yli puoli vuotta. Miten pääsee piikkiproteiinin vasta-ainetestiin? Näkeekö siitä, onko rokotteen aiheuttama? Onko Tamaralla vastaanotto? Voiko hänelle tilata ajan?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu