Jaa video:

Professori Richard Claproth

haastattelu: 26.11.2023
julkaisu: 29.11.2023

Kansainvälinen uutinen.

Posi Tv haastatteli professori Richard Claprothia.

WHO ja Bill Gatesin omistamat tai hallinnassa olevat yhteisöt vapauttavat miljoonia geneettisesti muunnettuja hyttysiä pahaa aavistamattomissa maissa.

WHO ja Bill Gates entiteettiensä kautta vapauttavat miljoonia geenimuunneltuja hyttysiä jotka tekevät tietyistä hyttysistä sukukyvyttömiä. Vaarallisempi hyttysrotu ottaa vallan ja lääkkeeksi tarjotaan rokotteita.

Hyttys ohjelman takana on World Mosquito Program

Ilmiantaja professori Claproth kertoo haastattelussa: miten näitä hyttysiä on päästetty miljoonia tietyille alueille, mitä ne aiheuttavat ekosysteemille ja ihmisille.

Professori Richard Claproth sai tohtorin tutkinnon maantieteessä (geotiede) Wollongongin yliopistosta Australiasta.

Hän suoritti myös jatkotutkinnon stipendin John F. Kennedy School of Governmentissa, Harvardin yliopistossa, ja hänet nimitettiin talous-, valtiovarain- ja teollisuusministerin apulaiskoordinaattoriksi, hänestä tuli talous-, rahoitus- ja teollisuusministeriön apulaiskoordinaattori.

Palattuaan Yhdysvalloista, jossa hän oli vierailevana taloustieteen professorina Brandeisin yliopiston kansainvälisen taloustieteen tutkijakoulun jatko-ohjelmassa, hän toimi valtion omistamien yritysten ministerin (MSOE) sihteerinä ja myös valtion puolustusinstituutin taloustiimin (Lemhanas) jäsenenä.

Vuonna 2005 hänet nimitettiin Bank Mandirin komissaariksi. Hän on saanut useita kunnianosoituksia palvellessaan Indonesian hallitusta, mukaan lukien Satya Lencana Karya Satya 10 Tahun vuonna 1993, Satya Lencana Wira Karya vuonna 1996 ja Bintang Jasa Pratama vuonna 1998. Hän on perustaja Forum Gladiator Bangsassa, jonka tehtävänä on jakaa kokemuksia maailmanlaajuisista johtajista ja vaalia tulevia johtajia Indonesiassa ja maailmanlaajuisesti.

Päätoimittaja
Ilkka Tiainen

Tekstitys
Tiina Virtanen
Petri Kaivanto

5 comments on “Professori Richard Claproth”

 1. Hei, olen lukenut näistä hyttysten kehittelystä, mutta tämä oli varsinainen uutinen että niitä todella jo käytetään. Brutaalia toimintaa rahan voimalla, rahasammon pitää pyöriä, tähän ei ole muuta kuin kyseenalaistaa heidän henkinen kanttinsa ja sielun elämänsä. Ihmisiä pitää neuvoa miten toimitaan ja maan johdon noudattaa lakia.

 2. Hei

  Kiitos näistä Posi-TV uutisista ja julkaisuista😊👍
  Tosi hyviä ja laadukkaita uutisia!

  Terv Pirjo Valta

 3. Laittakaa vapaasti ladattavaksi videot niin ne voi tallentaa ja jakaa ympäri nettiä.

 4. Kiitos oikein paljon tästä videosta, jonka jaoin ystävilleni toivoen sen koskettavan sieluja kuten professori Richard Claproth neuvoi. Kiitosket hänelle vielä kerran.

 5. Ilkka mainitsit tälle erittäin hienolle vieraallesi että löysit jotain tietoa tai sivuja näistä Mosquito ongelmista mutta et saanut juttua aikaan.
  Bill Gates vapautti myös Californiaan geenimuunneltuja hyttysiä muistaakseni toissa keväänä tai kesänä.
  Robert F. Kennedy Juniorin Childrens Health Defence kirjoitti niistä. Kandee etsiä artikkeli ja löydät sen koska olet parempi etsijä kuin minä.
  Voi tietysti myös olla sulle tuttu asia tämä California case. Seinähullu äijä tämä Gates.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu