Jaa video:

Peltolan tila

julkaistu: 3.1.2024

Peltolan tilan Sakarin ja Maikin haastattelu joulukuulta 2023.

Voit tukea tilan mesenaatti hanketta osoitteessa
https://mesenaatti.me/3226/pelasta-maatila/

Kampanja käynnissä 8.1.2024 asti.

Posi Tv.

5 comments on “Peltolan tila”

 1. Korruptio kukoistaa Suomessa. Kaikkea hyvää ja jaksamista. Reko on Porissa, mistä saa hyvät lihat ja tuotteet 💗🇫🇮.
  LIDL myy Saksalaista lihaa ja lopuksi emme edes tiedä mitä syömme.

 2. Voi, tsemppiä teille, kannatan isosti toimintaa ne ja olisin osaltani edes pienellä summalla tukemaan maatilaanne. Kyllä vääryys kukoistaa Suomessa

 3. Maksoin kolme Peltolan tilan "vaaleanpunainen tammi" -mukia, koska haluan tukea Peltolaa. Olisi asiallista, että voi saada ne mukit joskus itselleen ja siten kasvattaa mukivarastonsa yhdenmukaiseksi sekä kaverien kadehdittavaksi. Viesti menee kyllä hyvin perille heillekin.
  Mahtaako olla systeemiä postitella/kuljetella hyviä tuotteita? Ensin jo maksetut kupit ja sitten naudanlihat, täällä Loimaalla asun kuljetusfirman insinöörin omistamassa asunnossa kun isäntä joutui lähemmäksi lietolaista firmaansa muuttamaan.
  Kysyy entisen posti- ja telehallituksen evperikoistutkija. MM

 4. MAANVILJELIJÄT!
  ÄLKÄÄ LOPETTAKO TILOJANNE!
  MUUTAKAA NE OMAVARAIS TILOIKSI!

  ei tavallisia paikkoja mitä on jo useita, vaan paikoiksi missä oikeasti kaikki on tasapainossa, sanoudutaan irti nyky yhteiskunnasta täysin ja asumaan tulija voi vuokralla lunastaa oman osuuden paikasta itselle. kapina henkeä ylös! ei niin kuin rotta valta käskee, vaan miten on oikein! on olemassa 0e rakennus menetelmiä. se että oppii karsimaan ekaksi kaiken pois mitä ei tarvii ja opettelee tekemään aivan tärkeimmät on kaiken avain. se että opetellaan tekemään niin, että et tarvitse materiaaleja jotka tuhoaa maailmaa ja tulee rotta vallalta. kuten raudat ja muut. ruokavalion uudistaminen ei vilja pohjaiseksi on iso tärkeä osa. viljat ja siemenet on karjan ravintoa. mutta karjakin luonnonmukaiseen ruokintaan. hyvin pienessä tilassakin voi viljellä eri menetelmillä paljon.
  muistakaa, ettei tilojen pelastaminen hyödytä mitään. jos ei ole ostaja kuntaa. kuten wef:n suunnitelmat menee, ihmiset tuhotaan. eli ostovoima ei pysy. omavarais paikat on koteja. yksityis koti joka avataan muille ihmisille. silloin säännöt ei päde ja ei ole maatilojen sekopää vaatimuksia. kapina on paljon pienemmässä mittakaavassa mitä virallisten tuotanto maatilojen. tieteellisenä projektina saa lisää vapauksia. kun joukkoon sattuu erikoisia ihmisiä joilla on terveys ongelmia, voi vedota niihin. itse omaan mm. kromi allergian ja erikois lupia toimia avautuu hyvin paljon pelkästään sen kautta. porsaan reikiä kannattaa etsiä. erikois talon rakennus tavoillekin on omat porsaan reijät. talon voi rakentaa putkistoineen lähes 0 eurolla.

  KUN kaikki kaatuu. MITEN ALOITAT KAIKEN ALUSTA ILMAN MITÄÄN! PITKÄÄ POHJANA! JA JOS JOKU TÄLLAISEN PAIKAN PERUSTAA, OLEN MIELUUSTI MUKANA VUOKRANKAUTTA OMAN PAIKAN LUNASTAJANA.

 5. Oikein hyvä juttu Peltolan maatilasta ja maatalouden tilasta suomessa yleensäkin.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu