Jaa video:

Kansalainen Hongisto

julkaistu: 5.1.2024

Yrittäjä Markku Hongiston haastattelu Saksan oikeusvaltiokokemuksista.

Posi Tv.

7 comments on “Kansalainen Hongisto”

 1. Suomessa asianajat tuomarit ja poliisit on Vapaamurareita. Kansalaisella ei ole mitään oikeusturaa koska ovat vannoneet valan toisilleen yli suomen lain.

 2. Kiitos paljon kun valaisitte myös Saksan tilannetta. Minä en olisi tiennyt.
  Itse olen kokenut maskittomuteni ja mielipeteeni ystävien kadottamisena. He yrittivät pakottaa maskiin ja piikkeihin. En suostunut, Lääkäri heitti minut vastaanotolta ulos kun kieltäydyin maskista.Toinen ymmärsi, ei pakottanut oli samaa mieltä hiljaisesti.
  Onneksi en tarvitse lääkäriä, olen terve,

  Teette hienoa työtä valistaessanne kansaa.

 3. Virkamiehet ovat kaapanneet vallan turmeltuneen eliitin toimeksi annosta ja suunnitelman mukaan !

 4. vätitteet natsismin läsnä olosta voi olla todellisempia kuin ketään tajuaa! Kirjoitin toisaalle:
  MISTÄ KAIKKI LÄHTEE?
  kaikki lähtee ihmisten ahneudesta, mikä alkoi nousta uusiin svääreihin 1800 luvun lopussa. ihminen alkoi manipuloida tauteja rokotteita ja lääkeitä tuossa vuosisatojen vaihteessa.
  pahuus tuli ihmiseen. siitä ei mennyt kauan kun syntyi hitleri. hitlerin valtakaudella syntyi saksassa klaus schwab, hän eli hitler koulussa 7 ekaa vuottaan. hänen elämän ja luonteen perusta on siis hitlerin arvoihin perustuva. sillä lapsen luonne luodaan 0-5v aikana.
  hän perusti 1971 wef:n jatkaakseen hitlerin maailman katsomusta. hän on vuosia keräännyt rikkautta, valtaa ja kumppaneita "maailman pelastamiseen". mm. gates, blac rock, vangare, wef, who, jne ovat hänen kumppaneita, sama päämäärä. katsokaa klaussin kirja great reset!
  se on tavoite 2030 mennessä. täydellinen maailman tuho ja maailman väestön puolittaminen. eli puolet maailman väestöstä on tarkoitus tappaa. nyt tämän kuvion ja valheiden paljastajia kuolee ympäri maailma. nämä ryhmät on myös ostanut kaikki maa alueet mitä tulee myyntiin mm.
  maatalouksilta. jotta kansa ei omistaisi mitään. 30% kaikista usa:n maatalous maista on pelkästään jo bill gatesin hallussa. gates ryhmällä on myös vahvasti suomi hallussa. gates ryhmä on 20v kohta lahjonut suomen thl:ä ja yliopistoja. se myös omistaa kaikki suomen päämediat.
  wef taas on pitkään lahjonut suomen poliisia ja veronmaksajat on maksanut yli 40 poliitikon wef:n 60 000e maksaneen jäsenyyden "esiintymiskoulutuksen" nimissä. ja ties millä verukkeilla. tämä sakki omistaa kaikki tietoliikenne tiedot, jopa pimeestä netistä.
  he omistaa kaikki lääke yhtiöt. he omistaa kaikki labra ruoka tehtaat, sammakko merkit, jne.
  mikä meitä ohjaa tappelemaan toimiamme vastaan? tämä sakki!
  he ei aja kansan etua, se ajaa kansan tuhoa. koska heidän rahan himo on mennyt ohi vallan halusta, jumalana olon haluun.
  heistä jokainen luulee, että voi lopulta olla viimeinen hallitsija jumalana.
  mitä me voidaan tehdä?
  tulla kansana yhteen, koska yhtenäinen kansa on uhka! se voi vahvistua niin lujaksi, että voi kaataa heidän vallan. siksi meitä rikotaan!
  mitä me voidaan tehdä?
  ostaa iso maa tilkku ja rakentaa kaikesta tästä vapaa järjen, totuuden ja oikeudenmukaisuuden omavarais yhteisöitä. jotka on 100% vapaita tämän sakin tuotteista ja toimista! 0e suunnitelmat on jo, vain tontti puuttuu!
  sitten kun joku ymmärtää mitä kaikella tarkoitan ja
  tahtoo lähteä mukaan aidosti. laittakaa viestiä. luulitteko, että sananvapautta tahdotaan rajoittaa oikeasti siksi, että toiset puhuu liian pahasti?
  ei todellakaa. se on vaan keino saada kansan hyväksyntä valheelle täysin sairaaseen ja laittomaan toimeen.

 5. Ranskassa myös samoin tavoin pimeästi toiminut 'oikeuskopla' on ollut kiusaamassa ja vaatimassa sakkoja yrittäjältä vaikka jopa paikallinen istuimen päätös sanoi ettei todisteita syyllisyyteen ole... oli kyseessä sitten korona tai puutarha, on paljon siviilisääntöjä, jotka riistävät vapauttamme...

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu