Jaa video:

Helsingin "rokotejonot"

12.11.2023 alkaen klo. 12:00

Toimittaja Ville Puromäki haastatteli Helsingissä 8.11.2023 väitettyjä koronarokotteita jonottavia ihmisiä.

Kuvaus ja leikkaus:
Ville Puromäki

© Posi Tv Oy 2023

8 comments on “Helsingin "rokotejonot"”

  1. Jos koronarokotteet ehkäisevät vakavaa koronatautia, miksi sairaalat ovat nyt ruuhkautuneet vakavasti koronaan sairastuneista? Suomalaiset ottivat kattavasti ja kiltisti kaikki rokotteet, ainakin melkein kaikki. Tämä ihmetyttää, eikä kukaan puhu tästä. Ja taas rokotetaan ja ihmiset jonossa odottavat saavansa pelastavan piikin.

    1. Siksi koska kaikki laitetaan koronan piikkiin, jopa rokotehaitat. Valhe on täällä kaiken normi.

  2. Surullista, että aivopesu on tehnyt tehtävänä. Vastuulliset toimijat pitää saada puhumaan missä mennään lääkärit ja tuomarit ym.

  3. Ihan käsittämätöntä, tai toisaalta niin suomalaista, että uskotaan mediaan ja viranomaisiin sen enempää miettimättä.

  4. Niinistö on luonut uuden itärajan. ehkä CIA uhkasi ja pakotti hänet tekemään niin, koska hänen täytyy olla täysin tietoinen siitä, mitä Naton jäsenyys tarkoittaa, se tarkoittaa työttömyyttä, konkurssiyrityksiä ja autunutta maaseutua eli paljon suurempaa turvallisuusriskiä kuin olla Naton jäsen. Venäjällä ei ole pakkomieli Ukrainasta, vaan Eu:lla ja Usalla on. jos Venäläinen sielu on myynnissä Mac Donaldsia vastaan, niin raja tule vastaan, sinun on pakotettu puuttua asiaan. ja me täällä kutsumme sitä hyökkäys-sodaksi. Ukraina ei ole valtio tällä hetkellä vaan Fasistien Mafian kynsissä..Yliopistoissa korkeasti koulutetut herrat ovat jossain syystä niin vaikea tämän käsittää eli mitä älykkyyden haaskausta, jos he käyttävät sitä kuin kanan aivot. Meillä on siis hallitus, joka sponsoroi ihmisten teurastuksia Lähi-idässä ja Syyriassa ja Ukrainassa.

    eli korona-uutisia on aivan turhia jauhata, tee oikeaa journalismia,.. KRP ja rajavirasto tekee syvästi yhteistyötä Naton kanssa ja luo itämerellä jänniteitä, sen peli vasta alkanut. Mauno Koivisto oli tässä asian suhteen paljon viisampi veijari kuin lähtevä Niinistö.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu