Jaa video:

EU-vaalitapahtuma seinäjoki

EU-vaalitapahtuma Seinäjoella

11.5.2024

päätoimittaja
Ilkka Tiainen

4 comments on “EU-vaalitapahtuma seinäjoki”

 1. Kiitos lähetyksestä!
  Kyllä Suomi on todella huonossa jamassa. Kaikki puolueet on samaa paskaa/ samaa agendaa ajavat Olen kurkkua myöten täynnä tuota Venäjän hyökkäyssota valhetta.
  Tarvitaan Junes Lokan tapaisia ihmisiä enemmän.

 2. Vaikuttaa, että asioista tietävätkään eivät tiedä, että Suomi oli mukana Euroopan vapaakaupassa jo ennen liittymistään EU:hun. Vuonna 1994 liityimme Euroopan talousalueeseen ETAan, minkä kautta Norja, Islanti ja Lichtenstein hoitavat edelleen suhteensa Euroopan Unioniin ja muihin maihin. Nämä maat eivät siis ole Unionin jäseniä, eikä Englanti, joka erosi, eikä Sveitsi, mikä kaatoi kansanäänestyksessä ETA-sopimukseenkin liittymisen. Sveitsi on sitten solminut räätälintyönä tehdyt alakohtaiset sopimukset EU:n kanssa, ja sehän on tietenkin Sveitsille parasta. Englannilla erossaan suuri ongelma oli siinä, miten hoidetaan suhteet Pohjois-Irlantiin ja sitä kautta Irlantiin. Suomi erotessaan sen sijaan jää ETA-sopimukseen, mikä on edelleen voimassa. Saisimme siis Norjan aseman.

  Euroopan Unioniin mentiin viekastellen ja laittomasti, perustuslakia rikottiin raakasti kuten myös Natoon ja euroon mentäessä. Valtaeliittille lainrikkomus on maan tapa. Ukrainan sotaan osallistuminenkin rikkoo sekä Pariisin rauhansopimusta että Venäjän kanssa tehtyä kumppanuussopimusta vastaan. Ilmari Käihkön mukaan Suomikin on vastuussa sodasta. Olen kirjoittanut siitä Uuteen Suomeen, FB:hen ja toisinajattelija.fi sivuille. Valtamediahan ei julkaise.

  Neuvostoliitossa meni noin 70 vuotta, kunnes itse kyllästyivät valheeseen ja propagandaansa. Suomessa sitä on nyt harrastettu yli 30 vuotta, kuten Sauli Niinistökin totesi kesällä 2022 Natoon liittyen. Kun joku nainen vähän moitti, että miksi vasta nyt sinne hyvään Natoon mentiin, niin Sauli puolusteli, että onhan tätä jo 30 vuotta harrastettu. Toivottavasti ei tarvitse enää 40 vuotta odottaa, jotta 70 vuotta tulee täyteen, vaan toimittajat ja poliitikot kyllästyvät valheessa elämiseen paljon aikaisemmin. Syytä olisi siksikin, että seuraavassa sursodassa olemme taistelutannerta. Senhän vuoksi niin Suomi kuin Natokin varastoivat nyt sotatavaroitaan ja aseitaan Norjaan.

 3. Teuvo Hakkarainen ja Junes Lokka ovat vaalien parhaat ehdokkaat. Näitä kannattaa äänestää.

 4. Hyvin sanottu Mauri Nygård. EU hajoaa poliittisena elimenä n 2026-2027 menneessän, eikä kyse ob mitään isosta draamaa, maat vaan toistensa jälkeen vetäytyy pois

  .

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu