Jaa video:

eversti Douglas Macgregor

16.11.2023 alkaen klo. 12:23

Posi Tv haastatteli 11.11.2023 eläkkeellä olevaa eversti Douglas Macgregoria.

Macgregorilla on tohtorin tutkinto Virginian yliopistosta.
Hänet on palkittu lukuisilla mitaleilla, hän on julkaissut viisi kirjaa sekä lukuisia artikkeleita.
Hän on toiminut presidentin nimittämänä puolustusministerin vanhempana neuvontantajana, kansainvälisenä turvallisuus strategina ja hän on myös palvellut Irakissa vuonna 1991 taistelu johtajana USA:n suurimmassa panssari sodassa sitten toisen maailmansodan. Macgregor on myös johtanut liittoutuneiden operaatiokeskusta euroopassa, sekä palvellut lukuisissa eri tehtävissä Yhdysvaltain armeijassa.

Katso linkistä eversti Macgregorin viime vuoden haastattelu 12.12.2022

Erikoishaastattelu, jakso 52

Päätoimittaja
Ilkka Tiainen

Tekstitys
Petri Kaivanto

11 comments on “eversti Douglas Macgregor”

 1. Se minkä taakseen jättää sen edestään löytää. Orpo ja kumppanit ovat viemässä Suomea orpoon tilaan, sillä he miettivät - MITÄ ja MITEN (pelko ja ura takamuksissa) ja unohtavat kysyä MIKSI?

  USA on hyvä aloittamaan sotia ja jättämään ne taakseen ja niin tulnee tapahtumaan Suomenkin kohdalla ja mitä siinä vaiheessa Suomen itsenäisyydestä on enää jäljellä, varsinkin kun luovutetaan terveysasiatkin WHOn kaltaiselle yksityisrahoituksella korruptuneelle järjestölle. WHO taktikoi plan-demiaa ja tällaisten hätävarjelujen (ilmastomuutos ja väestönvähennys) liiottelun taustalla on pahoja Uuden maailmanjärjestyksen aikeita. COVID-19 ei ole "virus", vaan labrassa tuotettu herkästi ihmisiin tarttuva bioase ja joka vapautui epämääräisten suojaustoimien kautta. Rokote (mRNA) edustaa biologista geenimanipuloivaa jatkosotaa myrkkyineen ja jonka edellä Covid symboloi talvisotaa eli just siihen aikaan, kun ihmiset muutenkin flunssallaan parantavat ja puhdistavat elinkehoaan.

  USA ystävyyteen ja sitomuksiin ja sopimuksiin on turha luottaa ja siitä ovat todisteina lukuisat terrorismin vastaiset sodat ja vallankaappaukset ja olihan tornien kaatamiset osaltaan false-flag, samoin kuin Israelin ajoitetut tapahtumat.

  Koska USA ei tule saamaan Krimia laivastotukikohdakseen, niin piti luoda uusi välityspalvelu - hyökätä Gazaan, sillä Gazan alla on suuret öljy- ja kaasureservit ja siitä allokoi MuTu eli se, että Palestiinalaiset ajetaan maanpakoon pois uuden laivastotukikohdan edestä .. tämä malli toimii Syyriassa, miten varastetaan fossiilit. Joo ja onhan Välimerellä jo kaksi USAn lentotukialusta ja ydinkäyttöinen sukellusvene valmiina "suojella rikkauksiaan".

 2. Kiitos postauksesta. Järjen ääni on harvinaiseksi käynyt nyky-yhteiskunnassamme.
  Tämä antaa toivoa, että se ei kokonaan ole maailmasta vielä kadonnut.
  Kaikesta sodanlietsonnasta huolimatta.

 3. Ihanteellisessa yhteiskunnassa eduskunta edustaisi kansalaisia ja presidentti toimisi perustuslain ja demokratian mukaisesti, mutta sehän on vain haaveilua. Todellisuudessa mennään poliitikkojen oman edun tavoittelun ja heidän sponsoreidensa ohjauksessa illuusioiden pohjalta kohti mustaa aukkoa.

 4. McGregor on 1 niistä harvoista Järkiihmisistä enää joka pystyy ja uskaltaa katsoa näitä Maailman konflikteja puolueettomasi...Eikä pelkää kritisoida Omaa Mätää hallintoakaan joka on tänään todella todella harvinaista...

  Ainoa asia mitä jään kaipaamaan Hänen analyyseistään on se että Hän ei mainitse eikä näyttäis ottavan huomioonkaan se jo Avoimesti toimiva Globaali "NWO" agenda...Joka toimii jo kaikkien Näitten Kansallisvaltioiden hallitusten yläpuolella...

  Sehän selittää Kaikki nämä asiat joita Hän sanoo etteihän ymmärrä...Se selittää senkin miksi Suomea pakkoliitettiin Natoon kysymättä Kansalta ja vastoin Maan Omia intressejä.

  Hänen mielipiteensä siitä olisi Kiva kuunnella jos/kun Hän tulee joskus uudelleen haastateltavaks.

  Oli muuten Hyvä haastattelu...Silläkin tavalla erkoinen...Ettet haastattelija tee Itsestään sitä Suurinta numeroa...Kuten Ne YL€-$aastan ja MTV-Kakan Paskansuoltaja Narsistit tekee...Vaan tuossa puhui 2 Ihmista Sydämmestä sydämmeen.

 5. McGregor on mielestäni synnynäinen pessimisti. Povaa koko ajan Ukrainalle synkkää loppua. Ukrainalaisilla on kuitenkin talvisodanhenki päällä - ja minä uskon siihen vahvasti. Ei meihinkään 2.maailmansodassa juuri amerikkailaiset uskoneet. Lopulta vaikka hävittiin sota, voitettiin kuitenkin rauha.

 6. Hyvä Ilkka!! Upea haastattelua

  lienee kysyä HS, IL, IS tai HBL kenen kanssa he mieluummin keskustelevat onko se Jarno Limnell tai MacGregoria ?? Buahahh

  Hitlerjugend pojat Risto EJ Penttilä, Limnell, Pekka Toveri, Jukka Kopra ja pyrkyri Stubbi jne jne jne
  heillä on musta pukua A-studiossa mutta itseasiassa jos tarkaillet tarkkana se on Gestapo-uniformi.

  Suomessa vallitsee outo Natsi-kytkös aivan 30-luvusta saakka.

 7. Tämä on täyttä totta joka sana Suomen päättäjät valehtelee suomen kansalle,tuntuu pahalta kansalaisia kohtaan,mielestäni venäjän kans on ollut todella hyvät suhteet vuosi kymmeniä

 8. Hei, tämä EVERSTI DOUGLAS MACGREGORIN haastattelu oli yksi parhaimmista, mitä olen katsonut. Olette muutenkin julkaisseet paljon mielenkiintoisia haastatteluita ja videoita. Niiden kautta on auennut aivan uudenlaisia näkökulmia ja informaatiota. Teette hyvin hienoa työtä, jota arvostan suuresti. Suuret kiitokset teille ja hyvää uutta vuotta. Terveisin Ilmari Tuominen

 9. Kiitoksia aloitteellisuudesta. Levitän sanaa tämän haastattelun olemassa olosta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu