Jaa video:

Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Philipp Kruse

25.10.2023 alkaen klo. 01:00

Philipp Kruse on asianajaja omassa asianajotoimistossaan Zürichissä Sveitsissä. Hänellä on yli 25 vuoden lakimieskokemus liike-elämästä ja vero-oikeudesta.

Syksyllä 2020 Philipp päätti omistaa ammatillisen kokemuksensa todisteisiin ja perustuslakiin perustuvan lähestymistavan palauttamiseen COVID-19 -kriisin ratkaisemiseksi.

Hän johti yli kolmeakymmentä tavanomaista oikeudenkäyntiä auttaakseen vanhempia, lapsia, opiskelijoita ja yritysten omistajia Sveitsissä lopettamaan perustuslain vastaiset koronatoimet.

Marraskuussa 2022 hän julkaisi tiiminsä kanssa laajan rikosilmoituksen Swiss Mediciä (Sveitsin korkeinta lääketurvallisuusvirastoa) vastaan haitallisten mRNA-pohjaisten kokeellisten tuotteiden laittomien lupien myöntämisestä.

Philipp on Sveitsin lakimieskomitean toinen puheenjohtaja ja International Alliance of Lawyers for Human Rights -järjestön perustajajäsen.

Hän on pitänyt esityksiä monissa eri maissa, EU-parlamentissa ja muun muassa Ruotsin parlamentissa varoittaakseen ihmisiä ja lainsäätäjiä haitallisista seurauksista, joita WHO:n epädemokraattisella valtuuksien laajentamisella on jäsenvaltioiden suvereniteettiin ja demokratiaan.

Kuvaaja: Kai Hyttynen
Toimittaja: Ilkka Tiainen
Tuottaja: Ike Novikoff
Kääntäjä: Tiina Virtanen

© Posi Tv Oy 2023

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu