Jaa video:

Vapaus Johtaa Kansaa kausi, 01 osa 01

20.6.2023 alkaen klo 18:00

Juha Korhosen isännöimä, Jussi Parviaisen teos Vapaus Johtaa Kansaa kuvattiin ja leikattiin Pariisissa touko ja kesäkuussa 2023.

Tilaajat saavat kaikki jaksot katsottaviksi maanantaina 20.6.2023.

Nautinnollista hetkeä korkeakulttuurin parissa.

4 comments on “Vapaus Johtaa Kansaa kausi, 01 osa 01”

  1. En ymmärrä ollenkaan, mitä näillä Positv:n uutisilla on mitään tekemistä sen kanssa, mitä maailmassa tapahtuu? Olen odottanut pitkään kunnon uutisia sekä positiivisia että negatiivisia, mutta kuukauksiin niitä ei ole ollut?
    En kaipaa videoita ranskasta tai jostain muualta, vaan niitä uutisia, mitä toimititte esim. vuosi sitten? Olen vain niin ymmälläni? En tunne ranskan historiaa esimerkiksi, joten tästä videosta en ymmärtänyt yhtään mitään enkä tajunnut varsinkaan sitä, mitä tällä on tekemistä Positv:n uutisten kanssa???????

  2. Hieno pätkä! Tekee surulliseksi suomalaisia ajatellen. Voi mitä lehmäkarjaa, tsuhnia. Voi orjakansaa: Orjalla on orjan mieli, suussakin on toisen kieli. Maassa mato matelee, toiset suunnan sanelee.

  3. Olen Positv:n tilaaja, mutta enpä ole sähköpostiini saanut teiltä näitä jaksoja ...saatikka muitakaan uutis-lähetysilmoituksia......katsottavakseni, niiinkuin lupaatte. Miksiköhän 🤔? Mitä syrjintää tämä on?

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu