Jaa video:

Ajankohtainen Ykkönen jakso 01

10.6.2024
Ajankohtainen Ykkönen

Ilkka Tiainen ja Sami Antinnimei Kanto.media käyvät läpi ajankohtaisia asioita.

27 comments on “Ajankohtainen Ykkönen jakso 01”

 1. Lääkärien kunnioitus todella romahti. Ei se ennenkään ollut järin kehuttava, mutta kun katsoo miten he ovat ihmisiä kohdelleet, menee mykäksi. Meitä onneksi iso joukko ystävistä ei ottanutkaan näitä piikkejä ja oli hyvä valinta, terveinä kaikki. Piikin ottaneista niin paljon terveyshaittoa ja kuolemia, että tuo 1/000 on todella aliarvio. Meistä tuntuu vähintäänkin 5/100 tuntuma vähintään.

 2. Teette hyvää työtä Ilkka ja Sami ! Laittakaa pitkään videoon valmiiksi aikataulu, jossa lukee missä aikaikkunassa mitäkin asiaa käsitellään. Näin katsoja voi skrollata heti häntä kiinnostavaan kohtaan. Jotkut asiat on nimittäin veivattu niin moneen kertaan, että asioita seurannut haluaa hypätä niiden yli.

 3. Kiitos. Hyvin selkeä lähetys. Toivottavasti ihmiset alkavat herätellä, eivätkä ota enää mitään epämääräisiä injektiota sisäänsä.

 4. Globalisteja,joita on jo kaikkien valtioiden johdossakin ,eivät nähtävästi onnistuneet saamaan piikityksillä aikaan mitä halusivat eli n.4 miljardia kuolemaa ja siksi selvästi järjestetään suurta sotaa. Se tulee ja paitsi että on tuhoisa aiheuttaa suuren elintarvikepulan ja nälänhädän ja näiden kolmen tekijän : järjestetyn sairauden, sodan ja nälänhädän kautta kuolee miljardeja ihmisiä ja globalistit saavat aikaan uuden maailmanjärjestyksen. Kaikki nämä asiat löytyvät Ilmestyskirjasta ja vain usko Jumalaan ja kuolema Jeesuksessa on apu ja pelastus,joka on voitto ja tie todelliseen uuteen globaaliin ja taivaalliseen järjestelmään. Siunausta!

 5. Suomella menisi loistavasti jos porukka seuraisi Posia sen sijaan, että katsovat ja kuuntelevat roskamedioita kuten YLE, HS, AL ja muita vastaavia propagandajulistajia. Näistä kuulee ja oppii vain toistamaan valheita, joita petturit levittävät.

 6. Tuo kahden "ankkurin" konsepti toimi erinomaisesti !
  Lähetykseen tuli ilmavuuttaa, positiivista dynamiikkaa, arvaamattomuutta, jne.
  Luonnollisesti parivaljakon henkiset kompetenssit kantoivat lähetystä jopa niin, että harmitti kun se päättyi.

 7. Kiitos ! Osuva nimi lähetykselle .
  Ykkösasiaa , ja asioita mitä ei haluta käsitellä .
  On hyvä ettei vaieta eikä unohdeta mitä oikeasti tapahtui . Eikä anneta vaientaa rokotettujen hätää .

 8. Aivan huikean iso kiitos teille tästä informaatiopaketista. Jakoon menee!

 9. Erittäin hyvä kooste! Tärkeää tietoa, jokaisen pitäisi kuunnella! Kiitos Ilkka ja Sami 🙏❤️

 10. kiitos molemmille vetäjille.Oli asiallinen ohjelma. Näitä lisää. Jaksamista teille.

 11. Kiitos Ajankohtaisesta Ykkösestä, ajankohtaisia asioita kaivataan! Huojentavaa tietoa lintuinfluenssasta ja kiva kuulla että edes muualla käydään debattia asioista! Hyvä idea aikatauluttaa ohjelma. KIITOS!

 12. Kiitos, hyvä lähetys tällaiseta tiedottamisesta kannattaa maksaa jäsenyydellä.

 13. Erinomaista, kaksi ammattilaista on yhdistänyt voimansa. Yhdessä olemme enemmän.

 14. Kiitos hienosta ja asiallisesta ajankohtaisohjelmasta. Käsittelitte asioita monipuolisesti ja järkevästi. Lisää tällaista kiitos.
  Iso kiitos ja kumarrus vielä teille molemmille.

 15. Hienoa, että jaksatte. Tämä on teidän tehtävänne ja kaikilla ei ole elämän tarkoitus sama, mutta kaikki me menemme kohti parempaa tulevaisuutta. EI ANNETA periksi! Totuutta ja rakkautta kohti. Jokainen oman ymmärryksen mukaan! Joka tapauksessa SUURET kiitokset työstänne!

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu