Jaa video:

Vauhkala vastaan valtio ja Fazer, päivä 2

Raportti toisen oikeudenkäyntipäivän tapahtumista.

12.4.2024

Lue lisää

https://casecovidpass.com

päätoimittaja
Ilkka Tiainen

37 comments on “Vauhkala vastaan valtio ja Fazer, päivä 2”

 1. Sanaton oon...teette kyllä niin tärkeää työtä ihmisoikeuksien puolesta, tätä on vaikea edes täysin ymmärtää. Kiitos, kiitos ja kiitos 🙏

 2. Miksi tutkija Kalevi Korentoa ei kutsuttu todistamaan, kun on tutkinut rokotepullojen sisältöjä.

 3. Olen niin ylpeä teistä kaikista, kuun kuuntelin tämän yhteenvedon. Telkasta tuli yksi mun lempiohjelma, mutta teidän puheet ja yhteenvedot voittivat kaiken muun kuuntelun ja katselun. Niin upeaa kuunneltavaa, koska olette rauhallisia ja sujuvasanaisia. Tiedätte tarkalleen, mikä on homman nimi. Saatte kaiken tukeni monien muiden kanssa. Voikun olisin tiennyt näistä oikeudenkäynneistä aikaisemmin, niin olisin tullut seuraamaan, mutta onnekseni pääsin eilen illalla Balderin saliin. Jumalan siunausta. Ps. Itsellä tarina takana, kun olin eräässä länsimaisessa suurlähetystössä töissä yli 30 vuotta ja miten röyhkeydellä ei ollut mitään rajaa loppuaikoina, miten minua kohdeltiin. Ehkä mun kertomus pääsee joskus päivänvaloon, mutta sitä ennen toivon, että Mika Vauhkala saa oikeutta!! Tätä toivon ja rukoilen.

 4. Poliittinen pandemia, mutta mikä oli kaiken tarkoitus?

  Koronapassin lisäksi oli uudenmaan sulku samoilla perusteilla syrjivää. Se jopa ahdisti enemmän, kun rajoitus esti tapaamasta läheisiä kuin Berliinin muuri aikoinaan.

 5. Onkohan tässä kaikessa hulluudesta otettu myös se huomioon että kuinka suuri määrä hoitajia joutui jäämään pakosta työstään pois kun ei suostunut ottamaan huuhaa rokotetta??olin myös itse pois töistä muutaman kuukauden sen vuoksi.onneksi en kauempaa kun tuurilla huuhaa testit näyttivät että sairastin koronan ja sillä pääsin takaisin töihin. Muuten olisi ollut ammatinvaihto pakollinen.

 6. Hieno homma että jollain varaa lähtä taistelemaan oikeuksien puolesta.
  Olen seurannut posi teeveen kehitystä. Hyvä että joku tuo kriittisiä näkemyksiä kaikista aiheista.
  Onnea taisteluun.
  T. Harri Kinnunen

 7. Jos valtioneuvosto lähiaikoina antaa asetuksen, jolla presidentti Sauli Niinistön 2.11.2023 allekirjoittama WHO: n terveyssuunnitelman muutossopimus otetaan käyttöön, tällaiset oikeudenkäynnit ovat turhia, koska WHO poistaa YK- maista ihmisarvon ja perusoikeudet.

 8. Ottakaa pikaisesti yhteyttä ministereihin, josko heistä löytyisi joku, joka estäisi WHO: n pandemia/ terveyssopimuksen Suomen osalta, ettei käyttöönottoasetusta annettaisi. Nyt on todella kiire!

 9. Kiitos kun uutisoitte ja seuraatte tätä tapausta jossa on kyse niin paljon suuremmasta kuin Mikan aamipalasta.

 10. Hyvä kanava tämä posiTV. Toivottavasti saa lisää kannattajia ja katsojia. Yleä en ole seurannut juuri koskaan. On liian ylellistä ja jonnin joutavaa "viihdettä".
  Yle on "pelle" hirmukallis loispesäke.

 11. Eilen ehdin kuunnella ensimmäisestä istunnosta 3/7 h, mutta nyt en löydä sitä KOKO istuntoa mistään.

 12. Onneksi en ottanut yhtään Korona rokotetta !! Luotin ja luotan että Jumala pitää. Luoduistaan huolen" **

 13. Tulkinta Nohynekistä on väärä. Todistelusta kävi hyvin esiin, että vielä koronapasseista päätettäessä kurantti tieto oli se, että rokote estää tartuttamasta. Mitä se todistaa, että 2022 tai tänä päivänä tieto on toinen?

 14. Syyvä kummarus Teille kaikille kuin uskalatte viedään asian oikeudeen, vaikka tiedatte, että Suomessa ei ole oikeuta.Turha luulette että onnistuu voittamaan, valllitetavasti kyllä ja ei onnistu jarjestamaan median kanssa tappamisen, ne yksinkertaisesti jättää tulematta, pelko työpaikasta iso.Kailkista huolimatta Te kaikki olette sankaria!

 15. Mika Vauhkala vs valtiota vastaan tuo suuremmalle yleisölle tietoon sen faktan,että Suomessa on hyvin rikollinen ja korruptoitunut virkamiesmafia.

  Suomen vapaamuurarit ovat hyvin julmia ja he todellisuudessa johtavat suomea.

  Julmuuden määrä on valtava
  hyvinvointi valtiota nimeltä Suomi ei ole ollut koko aikana, mitä meille on esitetty, se on vaan vapaaamuurareiten kesken hyvä huumoria se seikka että suomi on aina kärjessä, onnellisuus mitoilla.

  Mikan ei tod anneta voittaa tätä keissiä, mutta hänen taistelu ei ole turhaan.
  -hänen oikeudenkäyntinsä saa valtavasti julkisuutta ympäri maailman
  Ja herättää ihmisiä ympäri maailman.

  Voitto tulee siten toista kautta.

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu