Jaa video:

Vauhkala vastaan valtio ja Fazer, päivä 3

Raportti kolmannen oikeudenkäyntipäivän tapahtumista.

12.4.2024

Lue lisää

https://casecovidpass.com

päätoimittaja
Ilkka Tiainen

40 comments on “Vauhkala vastaan valtio ja Fazer, päivä 3”

 1. Te kiljusirkuksessa elätte jossain kummallisessa harhamaailmassa. Lopputulos on se että häviätte mutta väitätte että WEF pakotti antamaan väärän tuomion. 😂😂😂

  1. Kummasti oman suvun rokotetuista jo kolme mullissa, siskon mies ennätti sairastaa ns. Deltan otti sittemmin molemmat piikit joista sai kiitoksena toispuoleisen kasvohalvauksen.
   Serkku 51v koki sydänpysähdyksen josta selvisi ihmeen kaupalla.
   Koko lähiperheeni 15hlöä piikitöntä,joisa neljä ikä-ihmistä 80-87v kaikki vielä vahvasti elossa tässä propagandamedian lietsomassa tappavassa taudissa.
   Itse erosin tuhansien muiden mukana kirkosta kun syrjivät meitä kauneimpien joululaulujen aikaan, päästämättä kirkkoon.
   Ihan oikein että haastetaan valtio kuten yksityinen toimi koronapassi syrjinnän suhteen !

 2. Tuskin julkaisette täällä muiden kommentteja kuin niiden joiden mielipiteet ovat "oikeita" omien kriteerienne mukaan.

  1. Olitko yllättynyt,kun julkaistiin sittenkin teidän vastavoimienkin mielipiteet?😄

  2. Miksi niin päättelet? Eiköhän kaikki asiallisuuden puitteissa annetut kommentit julkaista. Eriävät mielipiteet ovat varmasti tervetulleita näkökulmia ja kertovat myös siitä, että asiamme on tavoittanut oikeat tyypit. 🙂

 3. Paras uutinen koko koronaprojektissa, miljoona kiitosta koko tiimille

 4. Kiitos!See on niin iso juttu ja tärkeä.Olen 2 lapse mummo ja pelkään niitten tulevaisuuden takiaan. Kiitos!

 5. Nyt nähdään ja mitataan se, onko Suomen oikeuskaitoksella lainkaan selkärankaa vai ei. Ts. onko Suomen kansalla oikeuslaitosta vai ei. Toivon vaan, että tämän kahden kuukauden aikana tulee kansainvälisesti lisää niin selkeitä paljastuksia ja jopa ratkaisuja, että KOn ratkaisu vaikeutuu edelleen. Pakko luottaa siihen, koska joka tapauksessa tämä kaikki tulee näkyväksi jossain vaiheessa.

 6. Minun ystävä ei suostunut näihin nenätesteihin - eikä tarvinnut alistua - hän pääsi Suomeen toisenkin kerra. Hän ei ottanut piikkejä eikä käyttänyt maskejakaan.
  Täytyy olla vain luja luonne eikä alistuva, mutta myös tietää ja oivaltaa miten vaarallisista mRNA-injektioista oli ja on kyse.

 7. Nämä Tyranneja vastaan taistelevat suomalaiset Totuudenpuhujat ovat se tärkein pääoma, jota koko ihmiskunta nyt tarvitsee, jotta se ei joutuisi näiden Rikollisten hallitsemaan orjuuteen! Iso Kiitos Aki, Ilkka, Mika ja kaikki ne muut asianosaiset, jotka taistelevat Ihmisten vapauden ja oikeudenmukaisuuden puolesta!

 8. Toivon teille siunausta tämän suuren ja vaativan työn tiimoilta, toivottavasti saatte ympäri maailmaa tukea ja voimia asiantuntijoilta, ja kansalaisilta.Totuus voittakoon.

 9. Vauhkala, asianajajat ja POSITV teki mahtavaa työtä! KIITOS KIITOS Teille1 Meidän ei pidä taistella mitään vastaan, mutta oikeuksiemme puolesta. Ja sitä te olette jaksaneet tehdä. RAKKAUS voittaa aina ja meillä jokaisella on tässä maailmassa se oma tehtävämme se puolesta. En ole ymmärtänyt, miten korruptioitunut ja sekava Suomenkin oikeuslaitos on. Yllätyin ettei Suomessakaan enää puhuta oikeudessa totuudesta vaan yritetään kaikin keinoin vääntää sanoja - ei tosiasioita eikä varsinkaan haluta etsiä totuutta!
  Olet sitkeä kaveri Ilkka. Lähetän Sinulle enkeleitä ja paljon voimia. Sinä teet työtä asioiden puolesta et ketään vastaan, vaikka olet kokenut paljon "paskaa" toisten ihmisten puolesta. YHDESSÄ OLEMME VAHVOJA; KIITOS!

 10. Uusia plandemioita tulee,koska covid-19 oli vasta kokeilu. Jos Suomen valtioneuvosto ei vahvistaisi Sauli Niinistön 2.11.2023 allekirjoittama WHO:n terveys/ pandemiasopimusta, eli ei antaisi sen käyttöönottoasetusta ,voisimme säilyttää ihmisarvon ja perusoikeudet. Toimikaa, vaikuttakaa ministereihimme. Nyt on kiire toukokuu lähestyy ja pandemiasopimus otetaan maailmalla käyttöön.

 11. ISO KIITOS TOTUUDEN PUHUJILLE 🙏 SE VAAN ON NIIN ETTÄ TOTUUS EI PALA TULESSAKAAN EIKÄ TOTUUS KOSKAAN MUUTU. MIKA JA TIIMI TODISTELLUNNE OLI TIMANTTIA🙏❤💥 KIIIITOS❤🙏 OLEN TEISTÄ ENEMMÄN KUN YLPEÄ.

 12. Mitähän kautta Aseem Malhotran videon oikeudesta voisi kuulla? On poistettu youtubesta. Eilen aloitin katsomaan, mutta aamulla olikin poistettu.

 13. SYDÄMELLINEN KIITOS TEILLE!❣️

  Tuotte toivoa oikeudenmukaisuudesta ihmisille tähän synkkään aikaan.✨️

  Jumala siunatkoon työtänne ja antakoon täydellisen menestyksen tässä oikeudenkäynnissä, niin että tieto tästä leviäisi kaikeen maailmaan ja kaikki pahuuden juonet paljastuisivat.

  Jeesuksen nimessä.Amen.🙏

 14. Suuri Kiitos kaikesta työstänne perusoikeuksiemme puolesta! Se mitä jotkut pilkkaajat ei ymmärrä vieläkään on, että teette tämän tulevaisuutemme eteen, sillä nyt ratkaistaan se millaista tulevaisuutta tulemme elämään.

 15. Olkoon lopputulema mikä vain, ainakin ollaan ravisteltu systeemiä, saatu asiaa esille (joskaan ei julkisen median kautta, ainakaan vielä) ja toivoa tulevaan. Maailmalla ollaan jo ymmärretty ja myönnetty se, mikä täällä vielä, uskon, että osaksi ihan periaatteesta kielletään ja koitetaan pitää kaikin keinoin piilossa. Aika tekee kyllä tehtävänsä, totuudella on taipumus ennen pitkää tulla julki. Iso kiitos taistelustanne meidän kaikkien puolesta! Viimeinkin joku uskaltaa! <3

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

hello world!
POSI TV OY   I  Y-TUNNUS: 3022375-8   I   ALAVUS

OTA YHTEYTTÄ

POSITV_contact
Tekijänoikeudet © 2021 POSI Tv Oy
crossmenu