vartioimassa ihmiskunnan vapautta, catherine Austin Fitts

Posi Tv sai uuden toimiluvan

Traficom on myöntänyt Posi Tv:lle lyhytaikaisen 12 kuukauden mittaisen ohjelmistotoimiluvan ajalle 1.9.2023-31.8.2024. Lähetysten yhteenlaskettu viikottainen kesto saa olla korkeintaan 12 tuntia.

Tämä on sananvapauden erävoitto, toteaa Posi Tv:n päätoimittaja Ilkka Tiainen.

Suomalainen media ei minun elinaikanani ole ollut näin konsolidoitunut ja yksipuolinen.

EU:n elvytyspaketti-, korona-, Nato- ja Ukraina-uutisointi ovat paljastaneet, kuinka suomalaisia harhaanjohdetaan sensuroimalla keskitetysti toinen asiantuntijanäkökulma tiedonvälityksessä.

On aika tuoda älykäs keskustelu takaisin televisioon.

Verovaroilla rahoitettu Yleisradio ajaa omaa poliittista agendaansa ja pitää huolen,
etteivät kriittiset itsenäiseen ajatteluun kykenevät asiantuntijat tavoita massoja.
Posi Tv vastaa tähän haasteeseen nostamalla esiin suomalaisia ja kansainvälisiä huippuosaajia.
Haluamme näyttää ihmisille, että pelon lietsonnan sijaan maailma on täynnä ratkaisuja ja
ongelmien ratkasijoita.

Suomalaiset ansaitsevat vaihtoehtomedian, jonka sisältö ei ole ennalta sovittua ja ohjattua, vaan vapaata riippumatonta journalismia.

Posi Tv:n tavoite on aloittaa säännölliset tv-lähetykset syyskuussa 2023.
Meidän on kasvatettava tilaajamäärämme, vahvistettava rahoituspohjaamme vielä ennen lähetysten aloittamista, toteaa Tiainen.

Erityisesti Sanoma Oyj:n käynnistämä hyökkäys Posi Tv:tä kohtaan on haitannut mainosmyyntiämme.

Aikaisemmin kuluvana vuonna Julkisen sanan neuvosto antoi huomautuksen Ilta-Sanomille joka uutisoi Posi Tv:stä Kremlin propagandaa levittävänä kanavana. Väite Kremlin propagandasta oli täysin keksitty ja tarkoitettu ainoastaan haittamaan Posi Tv:n liiketoimintaa.

Sanoman mustamaalauskampanja johti kuitenkin siihen, että Posi Tv:n katsojamäärät kaksinkertaistuivat.

Posi Tv lupaa uutisia, dokumentteja ja inspiroivaa sisältöä ilman mediapoolin kontrollia.

Vain sivistynyt kansa voi olla vapaa ja menestyvä, jatkaa Tiainen.

Posi Tv:n suunnatusta osakeannista on merkattu nyt 11%, emme ole nostaneet lisää pääomaa yhtiöön ennen toimiluvan varmistumista.
Nyt tarjottavalla rahoituskierroksella Posi Tv tarjoa uusia osakkeita merkittäväksi 252 371 osaketta, jotka edustavat 18 prosenttia yhtiön osakkeista. Osakkeen hinta on 2,18 euroa. Minimimerkintä on 688 osaketta. Vanhoilla osakkailla on etuoikeus osakkeiden merkitsemiseen.

Kanavan tavoitteena on olla kassavirtapositiivinen vuoden 2024 aikana.

Posi Tv on 4.9.2019 perustettu, täysin kotimaisessa omistuksessa oleva riippumaton kanava.

Professori Richard Claproth

Ranska: lockdown ja internetpimennys

Ranska ilmoitti sunnuntaina 2.7.2023 täydellisestä lockdownista, joka sisältää myös internetin "sammuttamisen".

Ranska on siirtymässä täyteen hätätilaan (Full Lockdowniin) täydellisellä internetkatkolla.
Aikaa valmistautua oli keskiyöhön asti.

Ranska sulki internetin tietyiltä alueilta, jotta se näin ehkäisisi sosiaalisen median käytön väkivaltaisuuksien organisoinnissa.

Ranskan sisäministeri ilmoitti sunnuntaina, että maa rajoittaa internetiin pääsyä ”tietyiltä” asuinalueilta väkivaltaisuuksien jatkuessa kaikkialla maassa. Sisäministeriön mukaan, rajoitusten on määrä ehkäistä sosiaalisen median ja muiden alustojen käyttöä väkivaltaisen toiminnan järjestämisessä.
Ranska suunnittelee maan internetin sulkemista yrittääkseen estää maailmaa näkemästä, mitä maahan tunkeutujat tekevät kansakunnalle.

Vain muutamassa päivässä Ranska on muuttunut Lähi-idän kansakunnaksi, joka on sodassa ja sen hirmuhallitsija rajoittaa uutisten pääsyä ulkomaailmaan, uutisoi Gateway Pundit -lehti.

It Begins: France to Shut Down Internet in “Certain” Neighborhoods to Prevent Use of Social Media to Organize Violence

Mellakoinnit alkoivat Ranskassa noin viikko sitten poliisi ammuttua 17-vuotiaan pohjoisafrikkalaista syntyperää olevan pojan Nanterressa Pariisin lähiössä liikennepysähdyksen aikana. Ampumista edeltävät tapahtumat eivät ole vielä toimituksen tiedossa.

Tämän jälkeen kauppoja useissa Pariisin lähiöiden kauppakeskuksissa ryöstettiin, sekä Strasbourgin keskustan Apple kauppa on ryöstetty viime perjantaina jatkumona mellakoille.
Bussi- ja raitiovaunuliikenne pysäytettiin kello 21.00 alkaen kaikkialla Ranskassa.
Marseille, Ranskan toiseksi suurin kaupunki, kielsi julkiset mielenosoitukset ja sanoi, että kaikki julkinen liikenne pysähtyy klo 19 paikallista aikaa. Mielenosoitukset kielsivät myös Bordeaux'n, Lyonin, Toulousen, Montpellier'n, Grenoblen ja Annecyn viranomaiset, The Guardian kirjoittaa

https://www.theguardian.com/world/2023/jun/30/france-riots-more-than-400-arrested-as-police-officer-accused-of-shooting-teen-apologises

Ranskan presidentti Macron videolla:
https://www.theguardian.com/world/video/2023/jun/30/emmanuel-macron-says-social-media-fuelling-copycat-violence-france-riots-video

Macron syyttää sosiaalista mediaa mellakoista ja väkivaltaisuuksista, sekä vetoaa ”äitien ja isien vastuuseen” ja ettei ole Ranskan tasavallan tehtävä ottaa heidän paikkaansa vanhempana. Macron sanoi myös, että sosiaalinen media näytteli ”merkittävää roolia”: väkivaltaisuudet organisoitiin verkossa, ja hän halusi sosiaalisen median alustojen kuten Snapchat:in ja TikTok:in poistavan arkaluontoisen materiaalin.

Marcon vihjaili myös, että jotkut nuoret saattavat matkia väkivaltaisia videopelejä. ”Meillä on joskus tunne, että jotkut heistä pelaavat heidät huumanneita videopelejä ulkona kaduilla.” Macron sanoo.
Käännös videosta: ”Tulevina tunteina ryhdymme useisiin toimenpiteisiin, kuten poistamme arkaluontoisen sisällön, joka on linkitetty näihin alustoihin [sosiaalisiin verkostoihin]."
Videossa Emmanuel Macron täsmentää sosiaalisten verkostojen roolia ja paikkaa väkivallan leviämisessä viime päivinä, The Guardian raportoi.
https://www.theguardian.com/world/2023/jun/30/france-riots-more-than-400-arrested-as-police-officer-accused-of-shooting-teen-apologises
https://www.theguardian.com/world/video/2023/jun/30/emmanuel-macron-says-social-media-fuelling-copycat-violence-france-riots-video

Presidentti Macronin sensuroidessa sosiaalista mediaa ja sulkiessa internettiä, tulee Ranskaan täydellinen sensuuri ja kaiken raportoinnin kielto, joka koskee tietenkin vain kansalaisia. Hallitus päättää mitä maasta raportoidaan ulos ja vastaavasti mitä kansalaiset kuulevat muista maista - ehkä jopa oman maansa sisäisistä asioista. Kansalaisjournalismi on erityisesti kuluneen kolmen vuoden aikana pelannut yhä suurempaa ja merkittävämpää osaa journalismissa ja tuonut asioihin tuiki tärkeää ruohonjuuritason perspektiiviä ja samalla osaltaan palauttanut journalismiin kuuluvaa moraalia. Ranskalaiset eivät pysty näin näkemään Ranskan ulkopuolelle, emmekä me vastaavasti pysty kuulemaan heitä ja näkemään mitä siellä todellisuudessa kansalaisten näkökulmasta tapahtuu. Onkin hyvä miettiä, oliko tämä tahallinen agitointi, jolla ajetaan mm. internet sulkuja ja 15 minuutin kaupunkeja yhä lähemmäs.

Myös Yhdysvallat on yrittää estää TIkTokin toimintaa maassa, ja Montanan osavaltio on kieltänyt sen toiminnan jo toukokuussa. Asiasta uutisoi Business Insider.
https://www.businessinsider.com/every-country-that-banned-tiktok-us-threatens-nationwide-ban-2023-3

Toimituksen kommentti:
Onko kyseessä taas hegeliläinen dialektiikka, jossa ensin luodaan ongelma, johon kansa reagoi pyytämällä apua valtiolta, samalla luopumalla omista oikeuksistaan, johon valtio tarjoaa ratkaisuksi ratkaisua, jonka se oli suunnitellut jo pitkään ennen ongelman luontia.

eversti Douglas Macgregor

Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Mike Robinson

Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Sasha Latypova

Ukrainan korkeimman oikeuden johtaja pidätetty kolmen miljoonan lahjuksen ottamisesta

Ukrainan korkeimman oikeuden johtaja Vsevolod Kniaziev on Ukrainan Pravdan mukaan pidätetty $3 miljoonan lahjuksen ottamisesta.

Ukrainan Pravdan lähteenä ovat poliisi viranomaiset.

Kansallinen korruptiontorjuntavirasto (NABU) ja erikoistunut korruption vastainen syyttäjävirasto (SAPO) vahvistivat paljastaneensa "korruption laajamittaisen korruptiosuunnitelman korkeimmassa oikeudessa", jonka tuomioistuimen johto ja tuomarit toteuttivat.

Korruptiontorjuntaviranomaiset eivät täsmentäneet epäiltyjen nimiä ja lahjuksen määrää. NABU ja SAPO sanoivat, että yksityiskohdat selviävät, kun tutkinta on käynnissä.

Kniaziev on johtanut korkeinta oikeutta joulukuun 1. päivästä 2021.

Ukrainan Pravda

Yahoo news

Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Richard Werner

Vartioimassa ihmiskunnan vapautta, Marco Ricca